Vetenskapens natts program flyttar i sin helhet till nätet

Vetenskapens natt firas på torsdagen 20.1.2022. På grund av det rådande coronaläget kan evenemangets program följas endast via nätet. Naturhistoriska museet och Kajsaniemi botaniska trädgård är öppna till kl. 22, men guidningar ordnas inte.

Största delen av Vetenskapens natts evenemang kan ordnas på nätet problemfritt. Elva evenemang måste likväl inställas. Därutöver har en del av evenemangen minskat sitt program i och med förflyttningen till nätet. Ändringarna i programmen finns samlade i denna nyhet.

Vetenskapens natts nätevenemang streamas på en gemensam Liveto-plattform där publiken lätt kan gå över från ett evenemang till ett annat. Vetenskapens natts Liveto-sida öppnas på evenemangsdagen. Användning av sajten kräver inloggning. Vi rekommenderar publiken att logga in som gäst med anonymt användarnamn.

Ändringar i Vetenskapens natts 2022 program

På grund av begränsningar på offentliga evenemang för att bromsa coronapandemin har en del av Vetenskapens natts stadsevenemang ställts in och en del flyttats till nätet. Evenemangen som ursprungligen planerats som nätevenemang genomförs normalt.

Inställda evenemang

Stadsevenemang som flyttar till nätet