Tieteiden yön ohjelma siirtyy kokonaan verkkoon

Tieteiden yötä vietetään torstaina 20.1.2022. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi tapahtuman ohjelmaa voi seurata vain verkon välityksellä. Luonnontieteellinen museo ja Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha ovat avoinna klo 22 asti, mutta niissä ei järjestetä opastuksia.

Suurin osa Tieteiden yön tapahtumista pystytään järjestämään verkossa ongelmitta. Yksitoista tapahtumaa joudutaan kuitenkin perumaan. Niiden lisäksi osa tapahtumista on karsinut ohjelmaansa verkkoon siirtymisen myötä. Ohjelmassa tapahtuneet muutokset on koottu tähän uutiseen.

Tieteiden yön verkkotapahtumat striimataan yhteiselle alustalle Livetoon, jossa yleisö voi helposti siirtyä tilaisuudesta toiseen. Tieteiden yön Liveto-sivu avautuu tapahtumapäivänä. Sivuston käyttö edellyttää kirjautumista. Suosittelemme yleisölle vieraskirjautumista anonyymilla käyttäjänimellä.

Muutokset Tieteiden yön 2022 ohjelmassa

Koronapandemiaa hillitsevien yleisötilaisuusrajoitusten vuoksi osa Tieteiden yön kaupunkitapahtumista on peruttu ja osa on siirretty verkkoon. Alun perin verkkotapahtumiksi suunnitellut tapahtumat toteutuvat normaalisti.

Perutut tapahtumat

Verkkoon siirretyt kaupunkitapahtumat