Kuohuttava kommunikaatio

Kaupunkitapahtuma
25.1.2024
17.00 - 19.00
Tenho Restobar
Helsinginkatu 15

Tapahtumassa syvennytään viestinnän maailmaan provosoivan retoriikan ja sosiaalisen median näkökulmista. Sosiaalisen median vaikuttajat, tutkijat sekä taiteilijat ovat apunamme selvittämässä, mihin eri viestintätekniikat pyrkivät. Tilaisuus aloittaa Allegran tapahtumakokonaisuuden, joka jatkuu illan aikana kahden muun tapahtuman muodossa. Tervetuloa mukaan ajatuksia herättävään iltaan! 

Aikataulu 

klo 17.00: Paneelikeskustelu provosoivasta retoriikasta ja sosiaalisesta mediasta 

Keskustelemassa ovat yliopistotutkija Essi Pöyry (Helsingin yliopisto), professori Katja Valaskivi (Helsingin yliopisto), tietokirjailija ja podcast-juontaja Veikka Lahtinen ja taiteilija Meriam Trabelsi. Paneelia vetää toimittaja Jari Tamminen

klo 18.15: hit different 2.0, Pehmee-kollektiivi

hit different 2.0 on sessio, kommentoitu soittolista. Esitys on performatiivinen ele, jolla jaetaan henkilökohtaisia kokemuksia musiikista, musiikin kanssa tai musiikin kautta. Sen tavoitteena on luoda tila, jossa voi uppoutua yksityisyyden kokemuksen tunteeseen kokien samalla intimiteetin, sekä musiikin kuunteluun sisältyvän kollektiivisuuden.

hit different 2.0 on Pehmee-kollektiivin kehotus vallankumoukselliseen lorvailuun. Säänneltyjen ärsykkeiden ja aistien lepäämisen ehdotus aktiivisena toimena ja huolenpidon tekona. Tanssi, itke, laula, nuku jos haluat.

Tapahtumatila on esteellinen. Kulku tilaan tapahtuu pitkiä portaita pitkin eikä tilassa ole esteetöntä wc:tä. Tilaan mahtuu 270 henkilöä. 

Tapahtuma on osa Allegra Lab Helsingin tapahtumakokonaisuutta, johon kuuluvat myös paneelikeskustelu Onko sanoilla väliä? ja dekonstruoitu paneelikeskustelu Vuoropuhelua etsimässä.

Järjestäjä: Allegra Lab Helsinki