Tutkittua tietoa: Tieteiden yö SKS:ssa

Paikka: 
Suomalaisen Kirjallisuuden Seura
Osoite: 
Hallituskatu 1
Päivä: 
16.1.2020
Aika: 
17.00 - 19.00

SKS:ssa liikutaan laveasti tutkimuksen kentällä. FT Sanna Raninen on Agricolan jalanjäljillä, FT Silja Vuorikuru kertoo Titanicin kauheasta kohtalosta arkkiveisujen kautta, FT Hanna Karhu taas pohtii, miksi runoilija Otto Mannisen elämäkertaa ei julkaistu ja FT Pauliina Latvala keskustelee Karoliina Harvikan kanssa siitä, miten Suomenlinnassa on tehty vuorovaikutteista kenttätyötä yhdessä asukkaiden kanssa. SKS:n arkisto ja kirjasto ovat auki tilaisuuden ajan. Voit osallistua myös leikkimieliseen tietokilpailuun ja jättää ehdotuksesi arkkiveisun aiheeksi vuonna 2020. Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme kirjapalkintoja.

OHJELMA-AIKATAULU

  • klo 17.15 FT Sanna Raninen: Agricolan jalanjäljillä: 1500-luvun suomenkielinen käsikirjoitusfragmentti (kirjaston opetus- ja neuvottelutila)
  • klo 17.40 FT Silja Vuorikuru: Murheellisia arkkiveisuja Titanic-laivan kauheasta haaksirikosta (arkistosali)
  • klo 18.10 FT Pauliina Latvala ja Karoliina Harvakka: Meidän Suokki (arkistosali)
  • klo 18.40 FT Hanna Karhu: Tuntematon Otto Manninen – Pentti Lylyn julkaisemattoman elämäkertakäsikirjoituksen kohtalo (kirjaston opetus- ja neuvottelutila)

Ohjelma löytyy myös SKS:n nettisivuilta: https://www.finlit.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumakalenteri/tutkittua-tietoa-tieteiden-yo-sksssa